Sortiment

Kontakta oss

Kontakta Carolina Sköld för hjälp!

0470 - 74 54 50

carolina.skold@formac.se

Skylthållare

Registreringsskylthållare

Registreringsskylthållare från Formac håller högsta kvalitet och är optimalt utformade för att passa de flesta bilar och motorcyklar samt det nordiska klimatet. Tidigt på 80-talet började Jan Carlsson, grundare till Formac, tillverka Sveriges första nummerplåtshållare med möjligheten att trycka kundunik reklam på. Skylthållaren blev en succé, och därefter har Formac fortsatt att utveckla regskylthållare till fordonsbranschen. Idag är Formac den ledande tillverkaren och leverantören av hållare till registreringsskyltar i Sverige.

Läs mer

Nummerplåtshållare som passar alla registreringsskyltar

Mycket har hänt sedan den första regplåtshållaren från Formac 1984. Idag har vi på en rad olika typer av hållare till nummerplåtar som passar mer eller mindre alla bilar och motorcyklar. 

På Formac anpassar vi oss även snabbt efter marknadens behov, vilket innebär att vi idag har regskylthållare för regplåtar med EU-märke, utan EU-märke och även för de mindre USA-skyltarna. Självklart levererar vi även grönplåtshållare, och för dig som vill ha något extra kan vi även erbjuda snygga prestigehållare.

Precis som 1984, så erbjuder vi idag självklart fortfarande möjligheten att trycka ert unika budskap på registreringsskylthållarna. Välj en skylthållare med en fast reklamlist, eller en skylthållare med utbytbar reklamlist. Oavsett vilken variant som passar er bäst, så har vi möjligheten att trycka ert budskap i flera färger på båda varianterna.