Jacob Hermansson (VD Formac Production AB), Sofie Cernliden (Rejmes Halland) och Mikaela Åhlin-Kottulinsky (STCC-förare).
Fotograf Mikael Gustavsen.

Vi på Formac vill tacka Motormagasinet för en mycket trevlig och väl genomförd tillställning, samt gratulera alla vinnare!

Under festliga förhållanden minglade finalister, vinnare, partners och branschkollegor i Berns salonger. En kväll vi sent kommer att glömma. Som kategoripartner fick Formac förmånen att presentera Årets marknadsförare, som i år tilldelades ingen mindre än Rejmes Halland och togs emot av Sofie Cernliden. Motiveringen från juryn löd:

- Årets Marknadsförare är ett etablerat företag med stark lokal ställning. Trots det vill man inte slå sig till ro, utan arbetar för att vårda befintliga kundrelationer parallellt med arbetet att finna nya målgrupper. Inte nog med att de ger framtida bilister och köpare en central roll i marknadsföringen – de agerar även goda samhällsmedborgare.

Vi tyckte också det va kul att ett företag i samma stad som vi, tog hem titeln Årets bilsäljare. Så vi säger därför också grattis till Marcus Korner på Kamux Växjö som fick ta emot priset!

Marcus Korner, Kamux Växjö
Marcus Korner, Kamux Växjö. Fotograf Mikael Gustavsen.

Formac på Motorgalan 2018
Formac på Motorgalan: Jacob Hermansson (VD), Stefan Tigerström (Marknadschef), Cliford Mattisson (Försäljning), Carolina Sköld (Säljchef). Fotograf Mikael Gustavsen.

Se mer från Motorgalan här
Motorgalan.se