Starta mc-säsongen med Formac

Starta MC-säsongen med Formac

I Formacs sortiment hittar ni en rad olika specialframtagna produkter för just MC. Bland annat MC-skylthållare, reklamlister med ert unika tryck, infoskyltar vid uppvisning, MC-stödplatta med mera. I vårt sortiment hittar ni även nyckelringar, fordonsmappar och anpassade dekaler. På ett stort antal av våra produkter erbjuder vi kundanpassat tryck. Det innebär att vi, i vårt egna moderna tryckeri, trycker er unika logga eller budskap för att lyfta ert egna varumärke.

Vi har även lång erfarenhet av att ta fram helt specialutvecklade produkter till våra kunder. Kontakta oss med era behov och önskemål så återkopplar vi snabbt!


535x357_skylthallare.jpg

Skylthållare till MC

Med Formacs registreringsskylthållare och lister för MC sitter registreringsskylten där den ska. Självklart finns möjligheten att få ert budskap tryckt på reklamlisten (reklamlisten säljes separat).

Prisexempel 50 st skylthållare (artnr 6120)
7,10 SEK/st

Till skylthållarna


Reklamlister till MC-skylthållare

Komplettera era skylthållare för MC med högkvalitativa lister. Listerna erbjuder vi dels i standardutförande, men även med ert unika tryck.

Prisexempel 50 st reklamlister med 1-färgstryck (artnr 6151)
25,30 SEK/st

Till listerna


Infoskyltar

Formacs infoskyltar användas för att lyfta fram ert specifika budskap eller er produkt. MC-Infoskyltarna finns i glasklar akryl samt aluminium. Infoskyltarna passar i Formacs MC-skylthållare.

Prisexempel 10 st infoskyltar i akryl, digitaltryck (artnr 9390)
113,00 SEK/st

Till infoskyltarna

Fordonsmappar

Fordonsmapparna från Formac ser till att det blir ordning på fordonets viktiga dokument. Fordonsmapparna kan köpas med ert unika tryck eller i standardutförande.

Prisexempel 100 st fordonsmapp i textil, A5 (artnr 708)
77,00 SEK/st

Till fordonsmapparna
535x357_fordonsmapp.jpg

535x357_nyckelring.jpg

Nyckelringar

Formacs nyckelringar förhöjer upplevelsen. De är snygga, praktiska och finns i flera utformningar. Formacs nyckelringar finns även att köpa i flera olika material. Vi erbjuder nyckelringar i metall, läder, gummi eller plast.

Prisexempel 500 st nyckelring gummi (artnr 15053)
9,90 SEK/st

Till nyckelringarna

MC-Stödsplatta

Formacs unika sidostödsplatta fungerar som ett perfekt extra stöd och skydd vid parkering där underlaget har dålig bärighet. Den kan med fördel även användas i försäljningshall där ni med ert unika tryck lyfter fram ert budskap och företagslogga.

Prisexempel 100 st MC-stödplattor (artnr 102301)
13,00 SEK/st

Till stödplattan
535x357_stodplatta.jpg

535x357_dekal.jpg

Dekaler

På Formac är vi experter på dekal och dekor, något vi har arbetat med i många år. I vårt egna moderna tryckeri producerar vi årligen hundratusentals olika kundunika dekaler till nöjda kunder. Vid större eller mer avancerade arbeten hjälper vi även till med monteringen i vår monteringshall.Till dekalerna

Ring gärna oss på 0470 - 74 54 50 eller maila till info@formac.se.
Tveka inte heller att kontakta någon av våra säljare nedan