Skylt och dekor från Formac

Skylt och dekor från Formac

På Formac hjälper vi er att exponera ert budskap på bästa sätt. Vare sig det gäller skyltar, dekaler, skurna texter, banderoller med mera besitter vi både expertisen och tekniken. I vårt egna tryckeri i Växjö är det få saker vi inte kan utföra. Vi trycker både stora och små volymer, på flera olika material, i stor som liten utformning och i alla tänkbara färger. Vid behov hjälper dessutom våra produktions- och monteringsexperter er hela vägen, vare sig det gäller framtagning av original, val av material eller montering i vår monteringshall.

Nedan är ett urval av arbeten och produkter vi regelbundet erbjuder, men vi kan göra så mycket mer. Kontakta oss med era behov och önskemål så återkopplar vi snabbt!


Dekaler

Dekaler i alla tänkbara färger och former, tryckta och skurna i vårt egna tryckeri i Växjö. Dekalerna producerar vi helt utefter era önskemål, och beroende på användningsområde och funktion har vi en mängd olika material att välja mellan. Vi producerar exempelvis allt från små enkla dekaler, till golvdekaler, fönsterdekaler, magnetdekaler och mycket mer.

Dekaler
Magnetdekaler
Domedekaler
Golvdekaler

Skyltar

På Formac har vi möjligheten att producera en mängd olika typer av skyltar för både inomhus- och utomhusbruk. Skyltarna kan vi tillverka i olika material, storlekar och med olika trycktekniker.

Om vi saknar just den typen av skylt du söker i det här segmentet, vänligen ta kontakt med oss med era specifikationer.

P-skylt präglad aluminium
Väggskylt aluminium
Infoskyltar i plast
Kantvikt aluminiumskylt

Fordonsdekor

Med Formacs fordonsdekor blir era fordon effektiva och mobila reklampelare på vägarna. Vi både trycker och beskär er specifika fordonsdekor helt enligt era önskemål. Formacs fordonsdekor håller alltid 100% passform och tillverkas för långvarigt bruk. Vid behov monterar vi även dekoren på era fordon i vår monteringshall.

dekaler och skurna texter till lastbil
dekaler och skurna texter till transportbil
dekaler och skurna texter till båt
dekaler och skurna texter till skåpbil

Poster display med magnetram

Formacs poster display med magnetram exponerar ert budskap på ett snyggt och smidigt sätt. Oavsett om den används vid mässor och utställningar eller i exempelvis bilhallen. Vi trycker er unika poster med magnettejp för snabb och enkel montering i aluminiumstället. När det blir dags att byta budskap så byts endast postern ut, något som går att köpa separat från Formac.

Poster display med magnetram
Poster display med magnetram
Poster display med magnetram
Poster display med magnetram

Banderoller & vepor

Banderoller, även kallade vepor, är ett utmärkt sätt att sprida ert budskap på. Fungerar för såväl utomhus- som inomhusbruk. På Formac hjälper vi gärna till med allt från rådgivning om vilken banderoll som passar er bäst till framtagning av original och färdig produkt.

Banderoll i mesh
Banderoll i mesh
Banderoll i mesh
Banderoll i polyesterväv

Skurna texter

Skurna texter helt enligt era önskemål. I vårt tryckeri i Småland trycker och skär vi era unika texter. Vi hjälper även gärna till med montering, antingen ute hos er eller i vår egna monteringshall.

Skurna texter till vägg
Skurna texter till container
Skurna texter
Skurna texter till lastbil

Ring gärna oss på 0470 - 74 54 50 eller maila till info@formac.se.
Tveka inte heller att kontakta någon av våra säljare nedan