Formac trycker era unika flaggor

Snygga flaggor förstärker er marknadsprofil och det blir lättare för kunden att hitta er. I Formacs flaggsortiment har vi både så kallade beachflaggor i olika format och storlekar samt "traditionella" flaggor till flaggstänger. Alla våra varianter av flaggor tillverkas med ert unika tryck, och vi tar gärna fram förslag på hur just er flagga skulle kunna utformas med ert budskap och er logotyp.

Beachflaggor

Våra beachflaggor finns i tre format och i tre olika storlekar för varje format. Beachflaggorna är högkvalitativ och slitstarka då de tillverkas i 115g polyester med fållade kanter som dessutom är sydda med dubbelsöm. Kanalen där masten sitter är som standard tillverkad i ett starkare material (svart eller vitt) för maximal livslängd.

Motivet trycks vanligtvis på en sida med genomtryck. Detta innebär att motivet blir spegelvänt på baksidan av beachflaggan. Det går även att trycka motivet på båda sidor, och då med ett spärrskikt mellan tryckytorna. Om detta är önskvärt, kontakta oss för mer information.

Inga kliché- eller reprokostnader tillkommer.

Alla våra beachflaggor levereras med mast, kryssfot, vattenring och väska utan extra kostnad!


Beachflagga Haj Mellan

Beachflagga i formatet "Haj" är tillverkad i 115g polyester med fållade kanter som dessutom är sydda med dubbelsöm. Detta, tillsammans med att kanalen där masten sitter är tillverkad i ett starkare material, gör att beachflaggan är mycket slitstark.

Formatet Haj i storleken mellan har en höjd på totalt 360 cm.

Prisexempel 1 st (artnr 739702)
2 160,00 SEK/st

Till beachflaggorna

Beachflagga Droppe Stor

Beachflagga i formatet "Droppe" är tillverkad i 115g polyester med fållade kanter som dessutom är sydda med dubbelsöm. Detta, tillsammans med att kanalen där masten sitter är tillverkad i ett starkare material, gör att beachflaggan är mycket slitstark.

Formatet Droppe i storleken stor har en höjd på totalt 485 cm.

Prisexempel 1 st (artnr 739706)
3 079,00 SEK/st

Till beachflaggorna

Beachflagga H-shape Liten

Beachflagga i formatet "H-shape" är tillverkad i 115g polyester med fållade kanter som dessutom är sydda med dubbelsöm. Detta, tillsammans med att kanalen där masten sitter är tillverkad i ett starkare material, gör att beachflaggan är mycket slitstark.

Formatet H-shape i storleken liten har en höjd på totalt 215 cm.

Prisexempel 1 st (artnr 739707)
1 755,00 SEK/st

Till beachflaggorna

Traditionella flaggor

I vårt sortiment har vi självklart även traditrionella flaggor för flaggstänger. Vi erbjuder en standardmodell med 1-färgstryck och med måtten 150 x 240 cm i 160g/m2 hundraprocentig marin polyester som är riktigt slitstark.

Vi har dock möjligheten att ta fram flaggor i andra format och med fler tryckfärger. Kontakta gärna oss för mer information

Inga kliché- eller reprokostnader tillkommer.


Flagga med kundanpassat 1-färgstryck

Flagga med 1-färgstryck, tillverkad i 160 g/m2 hundraprocentig marin polyester med högsta slitstyrka. Flaggan är sydd med dubbelsöm och är extra förstärkta i flaggryggen.

Prisexempel 3 st (artnr 739611)
1 055,00 SEK/st

Till flaggan

Ring gärna oss på 0470 - 74 54 50 eller maila till info@formac.se.
Tveka inte heller att kontakta någon av våra säljare nedan