Dags för däcksäsongen vintern 2017/2018

Däckhantering med Formac

I Formacs däckhanteringssortiment har vi specialutvecklade produkter till däckverkstäder och däckhotell. Med bland annat däcketiketter, däckmärkning, däcksäckar, bultpåsar och vår egenutvecklade däckhanteringsmjukvara Hjulius blir det ordning och reda bland era kunders däck. På flera av våra produkter för däckhantering erbjuder vi, som på många av våra övriga produkter, kundanpassat tryck. Vi trycker det budskap eller den information ni behöver för er verksamhet.

Vi har även lång erfarenhet av att ta fram helt specialutvecklade produkter till våra kunder. Kontakta oss med era behov och önskemål så återkopplar vi snabbt!


Bultpåsar

Bultpåsarna från Formac finns i svart/röd textil med smidig dragsko för återförslutning. Bultpåsarna är kundanpassningsbara med eget tryck, men de finns även utan tryck.

Vi levererar även smidiga och återförslutningsbara bultpåsar i plast med skrivfält för exempelvis registreringsnummer.

Prisexempel 100 st otryckta svarta (artnr 706-2)
15,00 SEK/st

Till bultpåsarna

Däckdisplay

Proffsig och snygg exponering av däck med Formacs tvådelade displayställ för bildäck. Däckställen passar de flesta bildäck tack vare att ställets bredd är justerbart. Displayställen beställs med ert unika tryck på båda sidorna, antingen som dekal eller som skuren text.

Tryck och montering av dekalerna/skurna texterna ingår i priset.

Prisexempel 5 st med dekal (artnr 14811)
259,00 SEK/st

Till däckdisplayer

Ventilmärkning

Med ventilmärkning från Formac märker ni enkelt upp däcken med kund- och däckinformation. Självklart anpassar vi ventilmärkningen med all den information ni behöver för er verksamhet. Vi erbjuder även ventilmärkning i standardutföranden för leverans inom 1-3 arbetsdagar.

Prisexempel 1 förp. 4 x 100st (artnr 5718)
310,00 SEK

Till ventilmärkning

Däckdjupsmätare

Däckdjupsmätarna från Formac mäter smidigt och praktiskt mönsterdjupet på däcken. Förutom att däckmönstermätarna är markerade med både sommar- och vinterdjup enligt transportstyrelsens krav, så trycker vi ert unika budskap på dem.

Prisexempel 300 st, 1-färgstryck båda sidor (artnr 15301)
10,30 SEK/st

Till däckdjupsmätarna

Däcksäckar

Praktiska däcksäckar, tillverkade i vit tålig plast, och mycket lätta att använda. Med er logotyp tryckt på däckpåsarna ger det er samtidigt möjligheten att marknadsföra er verksamhet. Vi har möjligheten att trycka i 1-3 färger, och vi hjälper gärna till med att designa ert tryck. Självklart finns däckpåsarna även i standardutförande, vilket innebär att de levereras utan tryck. Däcksäckarna finns även i två olika storlekar, där den största storleken passar de riktigt stora däcken!

Prisexempel 1 rulle, 100 st otryckta (artnr 3032)
325,00 SEK

Till däcksäckarna

Däcketiketter

Däcketiketterna från Formac är speciellt framtagna för att fästas direkt på däckets slityta - vare sig däcket är fuktigt eller torrt. Etiketten består av ett tåligt aluminiumskikt, belagt med en pappersyta, som gör att den är enkel att skriva på. Alla däcketiketter levereras i speciellt framtagna dispenserboxar. Dessa boxar underlättare hanteringen av däcketiketterna samt skyddar dem vid transport och förvaring.

Däcketiketterna finns i fem olika färger så att du enkelt kan hålla ordning på däcken. Märk exempelvis vinterdäck med vit, sommardäck med grön och begagnade däck med orange.

Prisexempel 1 rulle, 500 st förtryckta (artnr 5720-500)
339,00 SEK

Till däcketiketterna

Etikettskrivare

Nya däcketiketter är bara ett knapptryck bort med Formacs tystgående etikettskrivare. Vi har etikettskrivare som kan användas av flera datorer i ett nätverk, eller en standardversion om det enbart är en dator som ska skriva ut däcketiketter.

Fungerar utmärkt med alla våra däcketiketter, har en skrivhastighet på 102/mm per sekund och det medföljer ett färgband (räcker till ca 1 000st däcketiketter). Självklart har vi även färgbanden som en separat produkt när den som medföljer tar slut.

Prisexempel standardskrivare (artnr 5721-3000)
4 850,00 SEK/st

Till Etikettskrivarna

Reminders

Efterdragning av hjulbultar är viktigt men också enkelt att glömma. Påminn kunden genom att montera en reminder i bilens solskydd, eller häng den i backspegeln. Vi trycker er unika reminder med det budskap ni vill förmedla till era kunder. Självklart har vi även reminders i standardutförande för snabb leverans.

Prisexempel 500st backspegelhängar med tryck på 2 sidor (artnr 5720-2002)
6,76 SEK/st

Till reminders

Däckskydd

Lätthanterliga och funktionella däckskydd som motstår bland annat färg och lackdamm. Skydden passar de flesta fälgstorlekar och är mycket lätta att montera.

Prisexempel 1 rulle, 80 st, däckskydd till fälg (artnr 3043)
765,00 SEK

Till däckskydden

Hjulius

Hjulius är en programvara specifik framtagen av Formac för däckhotell och däckverkstäder. Efter en enkel installation hjälper Hjulius verksamheten att snabbt och enkelt hantera kunder, däck och förvaringsplatser.

Hjulius finns i de två versionerna Standard och Business, båda är utan licensavgifter och avtal (enbart en engångskostnad). I versionen som heter Business har vi utökat standardfunktionaliteten med en rad funktioner, exempelvis CRB-koppling, hantering av lagerplatser, möjligheten att använda programvaran i nätverk av flera klienter samt fler möjligheter till utskrifter och exporter.

Prisexempel Hjulius standard (artnr 5721-2003)
495,00 SEK/st

Till Hjulius programvara

Produktställ

Formacs produktställ är utformade för att passa Formacs förvaringsboxar av exempelvis däcksäckar, sittskydd och rattskydd för smidig och god ergonomisk hantering.

Prisexempel väggställ stort (artnr 3034)
405,00 SEK/st

Till produktställen

Ring gärna oss på 0470 - 74 54 50 eller maila till info@formac.se.
Tveka inte heller att kontakta någon av våra säljare nedan