Sortiment

Kontakta oss

Kontakta Molly Tjelander för hjälp!

molly.tjelander@formac.se

Avtäckningstäcke stor - röd

302952

Avtäckningstäcke SUV - röd

Storlek och passform
Rött avtäckningstäcke i högsta kvalité som passar större fordon, exempelvis SUV-bilar som Volvo XC90, Toyota Land Cruiser och Audi Q7. Passar även utmärkt till mindre skåpbilar som exempelvis Renault Trafic, Mercedes VITO samt liknande storlekar på transportbilar och bussar. Vid frågor om storlek, tveka inte att höra av er till oss.

När bilöverdraget används
Formacs avtäckningstäcken är naturligt fallande, vilket innebär att det inte har någon resår i nederkant som dras ihop. Överskott av avtäckningstäcket kan därför förekomma, men hur mycket beror på fordonets storlek.

Vid drapering av fordon, är vårt tips att börja i bakkant på fordonet och se till att avtäckningstäcket är precis i höjd med golvet. Eventuellt överskott av avtäckningstäcket skjuts in under framkant på fordon. Detta har efter mycket testning visat sig generellt bli snyggast.

Material och användningsområde
Våra avtäckningstäcken är tillverkade i en tät, icke-transparent silkeslen polyester-satin och ger en exklusiv känsla vid avtäckning av en bil. Passar utmärkt vid lansering av en ny bilmodell eller för att göra något extra när kunden hämtar sin nya bil.

Kan även vid väntan på leverans fungera som ett skyddande leveranstäcke. Biltäcket är konstruerat för att motverka att veck skapas och levereras i ett fodral som går utmärkt att förvara täcket i. Täcket finns i fler färger än vad som anges på vår webbsida.

Produktdata
Bredd (m) 5,8
Längd (m) 8
Leveranstid 1-3 dagar
Pristabell
  • 4 st
    3 634,00 SEK/st
  • 1 st
    3 739,00 SEK/st
Alla priser anges exkl. moms.
För information om avtalspriser, var vänlig och kontakta oss.

st