Sortiment

Kontakta oss

Kontakta Cliford Mattisson för hjälp!

0470-74 54 50

cliford.mattisson@formac.se

Avtäckningstäcke standard med tryck - mörkgrå

302940-1

Avtäckningstäcke sedan/kombi - mörkgrå

Storlek och passform
Mörkgrått avtäckningstäcke i högsta kvalité som passar till fordon i den så kallade Golf-klassen. Passar även utmärkt till fordon i storleksklassen Volvo V70, VW Passat, Audi Q5. Vid frågor om storlek, tveka inte att höra av er till oss.

När bilöverdraget används
Formacs avtäckningstäcken är naturligt fallande, vilket innebär att det inte har någon resår i nederkant som dras ihop. Överskott av avtäckningstäcket kan därför förekomma, men hur mycket beror på fordonets storlek.

Vid drapering av fordon, är vårt tips att dra i täcket så att trycket centreras på korrekt ställe. Eventuellt överskott av avtäckningstäcket skjuts in under fram- och bakkant på fordonet.

Material och användningsområde
Våra avtäckningstäcken är tillverkade i en tät, icke-transparent silkeslen polyester-satin och ger en exklusiv känsla vid avtäckning av en bil. Levereras med ert unika tryck, snyggt placerat över motorhuven. Passar utmärkt vid lansering av en ny bilmodell eller för att göra något extra när kunden hämtar sin nya bil.

Kan även vid väntan på leverans fungera som ett skyddande leveranstäcke. Biltäcket är konstruerat för att motverka att veck skapas och levereras i ett fodral som går utmärkt att förvara täcket i. Täcket finns i fler färger än vad som anges på vår webbsida.

Produktdata
Tryckyta (mm) ca 300 x 420
Bredd (m) 4,5
Längd (m) 7
Leveranstid ca 3 veckor från godkänt korrektur
Pristabell
  • 4 st
    3 840,00 SEK/st
  • 1 st
    3 942,00 SEK/st
Alla priser anges exkl. moms.
För information om avtalspriser, var vänlig och kontakta oss.
Välj / ladda upp fil

Vi skickar alltid ett korrektur till er för godkännande innan produktionen påbörjas.

st

Välj en fil att ladda upp för att lägga varan i varukorgen, eller välj ett annat alternativ ovan.